U kunt Zorggezel Eline inschakelen voor:

  • Persoonlijke verzorging: dagelijkse zorg bij wassen en aankleden, helpen bij het aandoen van steunkousen, eenvoudige wondverzorging, medicijnen klaarzetten en deels toedienen. Ook kunt u een beroep op mij doen voor nachtwaken.
  • Ondersteuning: het begeleiden bij ziekenhuis- of huisartsbezoek; aanvragen van hulpmiddelen, administratie of het invullen van formulieren; meegaan naar een uitvaart, samen boodschappen doen of de kapper bezoeken. Ook kan ik ondersteunen bij lichte huishoudelijke taken zoals een wasje draaien, strijken, ramen lappen of het sanitair bijhouden.

Over Eline

Mijn naam is Eline van Zaltbommel, een enthousiaste vrouw, gehuwd en moeder van twee dochters. Mijn hart ligt al van jongs af aan bij ouderen en kwetsbare senioren in onze samenleving. Met Zorggezel Eline zet ik mij in voor die groep. Zo ontzorg en ontlast ik verpleegtehuizen, familie en mantelzorgers, zodat ouderen de aandacht en zorg krijgen die ze verdienen.

Mijn achtergrond

Geregeld word ik ingeschakeld door diverse zorginstellingen in Zeeland, om psychogeriatrische zorg te verlenen. Verder heb ik stages gelopen in de bejaardenzorg, een aantal jaren gewerkt in de thuiszorg en bij twee verzorgingstehuizen. Dat werk geeft heel veel voldoening. Je kunt mensen blij maken met je hulp en echt iets voor ze betekenen. Ik doe mijn werk daarom met een glimlach!

Mijn opleiding

De mbo-opleiding Helpende Plus heb ik met een diploma afgerond. Daarbij heb ik me aantoonbaar bekwaamd in:

  • het toedienen van insuline met gebruik van een vooraf gevulde insulinepen
  • het bepalen van een bloedglucosewaarde met behulp van een vingerprik
  • het spoelen van de blaas
  • het zwachtelen van de onderbenen met korte rekzwachtels

Verder heeft Alzheimer Nederland mij het predicaat ‘samen dementievriendelijk’ toegekend en onderhoud ik jaarlijks mijn reanimatiediploma. 

Mijn aanpak

U draagt straks de zorg op mij over en die verantwoordelijkheid voel ik sterk. Ik doe mijn werk professioneel, kom mijn afspraken na en privacy staat bij mij voorop. Persoonlijk contact is daarbij heel belangrijk; daarom zijn de lijnen altijd kort en wordt u altijd ondersteund door hetzelfde, vertrouwde gezicht. 

Op de pagina contact kunt u lezen over mijn werkwijze. Uiteraard mag u mij altijd bellen als u iets wilt overleggen of voor meer informatie.